Vem är Sockissen?

Är: 182cm lång, med storlek 42 i skor.
Har vägt 122kg som mest.

I Mars 2008 bestämmer jag mig för att gå ner i vikt.

I Juni 2010, har jag gått ner nästan 50kg.


I Juni 2013 har jag gått upp 20kg igen.

I Juni 2014 ska jag vara i form igen.

2008-11-23

Flytt panik

Idag har mitt liv varit på detta viset... ;)

Gick upp 09:00 Tog ett glas vatten, mådde lite illa ville inte äta frukost.
Satte mig och betalade räkningar vid datorn, myste lite med Fredi.
Packade ner saker från grovköket och förrådet i lådor. Fick flytt-stress-panik när jag insåg att jag flyttar nästa vecka.
14:00 Äter fiber-berikad havregrynsgröt med Äppelmos och ett glas laktosfri Valio mjölk. En kopp kaffe med mjölk efteråt.
Fredriks lillasyster Malin och hans bästa vän Johan (de är även ett par) kommer förbi på en fika. Vi skojar lite om hur festen var i onsdags och Malin får tillbaka sin halsduk som hon glömde här.
Vi skojar ytterligare om hur festen var i Fredags för svärmor och får avsluta abrupt då vi inser att tiden flugit iväg och Jag måste skjutsa Fredi till Sollenkroka för att han ska börja jobba.

Jag tittar ut en sväng utanför vardagsrumsfönstret och ser att kullen på gärdet utanför är fyllt av barn som leker i snön och åker pulka ner för backen. Jag blir glad och ler för mig själv.
Tills jag ställer mig utanför porten för att tända en cigg innan jag ska slänga soporna och håller på att dö av frostskador på bara två minuter. Shit pompa vad kallt det var! Och blåser gör det och katastrof-snöar.
På vägen hem ska jag svänga förbi Ica och köpa skvallertidning och slirar in på parkeringen sitter kvar en stund i bilen med bultande hjärta och hoppas att det såg häftigt och proffsigt ut och inte så okontrollerat som det egentligen var. =)

Kommer hem och inser att jag låst ut katten på balkongen. Hon är skitförbannad och skäller ut mig en stund och här sitter jag nu. Med raggsockor på fötterna, kartonger i hela lägenheten, ett ekande vardagsrum och datorn på köksbordet och Nine Inch Nails skrålande i hörlurarna.

Imorgon ska jag till Gustavsberg och fika med Maria. Det ska bli kul. Hon har ju kommit in i tredje trimestern nu med sin lilla flick-bebis där i magen. Så hon är kanske äntligen tjockare än mig... =)

Sen ska jag till Tina och tigga kafi där med och busa med Zara, hon är tydligen lite förkyld så jag behövde inte hämta henne från förskolan.

Usch fy fan! blä... en STOR nackdel med att sitta i köket och skriva är att jag sitter en meter ifrån grovköksdörren där katten har sin låda. Och varje gång jag är i köket får hon för sig att uträtta sina behov. Och det är ALLTID nummer två... =( och det luktar så jäkla illa! Man kan ju bli bullimiker för mindre. Bra bantingsknep... haha... låt katten gå på lådan varje gång du är i köket och du kommer aldrig äta mer igen... tss.. låter som ett sunt alternativ.

Nä, nu ska jag mysa här en stund till framför datorn innan jag går och lägger mig.
Det blev ingen träning idag. Men jag vet att det blir av imorn, så jag skriver om det då.

Man måste ju få ha sina lata perioder, och just nu har jag min. Med tröst-choklad att dämpa flytt-paniken med också... ;) men... hysch! berätta inte för nån. jag är ju så duktig på att hålla dieten menar jag...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar! Jag försöker svara på allihop, och kikar självklart in på er blogg och skriver ner något hos dig med!