Vem är Sockissen?

Är: 182cm lång, med storlek 42 i skor.
Har vägt 122kg som mest.

I Mars 2008 bestämmer jag mig för att gå ner i vikt.

I Juni 2010, har jag gått ner nästan 50kg.


I Juni 2013 har jag gått upp 20kg igen.

I Juni 2014 ska jag vara i form igen.

2009-01-28

Träning



Såhär pigg och tillgjord ser man ut efter en dags städande och tvättande här hemma. Det enda positiva är väl att man blivit mycket smalare i ansiktet sedan jag la upp den första bilden på mig här i bloggen. =) En riktig pudding nästan... haha.


Idag ska jag köra ett hårdpass på gymmet hade jag tänkt.
Kanske kommer möta upp en kompis där, får se. Men det är alltid roligare att träna ihop med någon annan. Man blir mer motiverad då.

Såhär är tanken:

15 min uppvärmning på Crosstrainer
På maskinerna:
12 x 3 á 30kg på både höft och jumsk maskinen. (Svårt att förklara, jag ritar nån gång) 12 x 3 á 43kg på lårträning.(framsidan) 12 x 3 á 30kg på lår och rumpa (baksidan) 10 x 3 á 16kg på biceps. 12 x 3 á 23 kg på axlar och skuldror. 12 x 3 á 50 kg på ländrygg. 15 x 3 á 50 kg på de sneda musklerna i magen. 12 x 3 á 25 kg på magen.

Utan maskiner:
35 rygglyft utan vikter på pilatesboll 25 situps på pilatesboll 30 armhävningar i etapper 30 tricepslyft från step-bräda

15 min nedvarvning på löpband eller crosstrainer i lugn fart 10 min stretching
20 min bastu med mindre (diskret) stretching

Sen lär jag vara slut. Får se om jag behöver öka på några vikter. Hoppas det. Eller om jag ska ha fler repetitioner istället. Känner att vissa av övningarna inte är så svåra eller tunga längre. Men jag vill ju inte bli musklig av mig. Jag vill ju bli smal. Men å andra sidan har jag nog inte så mycket till val. Mina gener verkar ha bestämt sig för att jag ska vara grov i kroppen. Så man får väl se.
Så länge jag fortfarande efter alla dessa år klarar av att brotta ner Patrik så är jag nöjd... =)
Tänk. Han försöker fortfarande att brottas, och blir lika besviken varje gång då han inser att jag är alldeles för envis för att förlora. haha... vilka mogna vänner man har. för att inte tala om sig själv.
Nä, nu ska ja packa träningsväskan och ringa polaren om han ska med och träna.

Hadetbrahej!

Musik:
Volta - Robot Needs Oil

1 kommentar:

  1. alltså, jag är så avundsjuk!! hade tänkt gå på en timmes styrkepass med lena idag. jättebra pass, man är helt slut efteråt. men ja, jag kan ju sitta här hemma med min klumpfot och drömma. BUHU! :(

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Jag försöker svara på allihop, och kikar självklart in på er blogg och skriver ner något hos dig med!