Jag hatar verkligen korv... Varför äter vi egentligen sådan skit?!
Mosad bindväv och köttslamsor som är för oaptitliga för att äta i hel form... Glutamat, andra smakförstärkare, utfyllnads-substanser som inte alls bara är ströbröd eller potatisstärkelse.....
För att få kallas korv, så kräver Livsmedelsverket att det ska innehålla minst 35% kött... (osäker på den siffran men mycket mer än så är det definitivt inte). 35%!!! vad är resten då?!
65% skit och kryddor?! Även om bindväv och fett också kommer från djuren så räknar jag då inte det till kött.
Nä.. Tacka vet jag vindruvor och keso.
på min lilla favvoraffär hittade jag häromveckan en korv med 94% kött i..
SvaraRaderavilt och örtkorv.
Eller så låg den på 84% fortfarande godkänt hos mig =)
Men annars håller jag helt med dig, synd bara att vindruvor e så sockerstinna..