Vem är Sockissen?

Är: 182cm lång, med storlek 42 i skor.
Har vägt 122kg som mest.

I Mars 2008 bestämmer jag mig för att gå ner i vikt.

I Juni 2010, har jag gått ner nästan 50kg.


I Juni 2013 har jag gått upp 20kg igen.

I Juni 2014 ska jag vara i form igen.

2009-09-09

reductil, alli, svält, atkins,gi, whatever works for u.

jag är nog lite lättlurad förresten. lite smått sådär.

såfort jag läser om en metod eller nåt nytt piller som funkat för andra. så tror jag stenhårt på det och kan knappt vänta tills jag också kan testa.

sen att jag antingen är för lat, eller för feg för att verkligen sätta igång, eller hålla mig till en specifik sak är ju en annan grej. Men som det här tjatet om Carolina Gynning och att hon käkade Reductil som hon fått tag i över nätet, trots att hon inte var särskilt överviktig innan... So what?
Hon ville bli av med kilon som etsat sig fast och sen jävlaranamma vart hon skitsnygg!

Jag vill också.! Men det verkar lite läskigt. Men samtidigt blir man ju så sjukt sugen på att ta den där genvägen när man hållt på så länge och kämpat. Vill liksom inte hamna i ett stadie där jag ger upp för att jag tror att det aldrig kommer gå vägen.

Eller är jag helt snurrig nu?

3 kommentarer:

  1. Det blir inte så jävla roligt sne bara när man sitter hos doktorn med okontrollerbar hjärtklappning och kallsvett och ska erkänna att man ätit smuggelmedicin helt utan föreskrift och i ditt fall knappt användning...

    Bäst att vara försiktig.

    SvaraRadera
  2. Jadu Emma, jag kan varken säga bu eller bä angående piller då jag aldrig testat det själv... Fundera på det under min egna viktnedgång då jag trodde att jag skulle gå hungrig hela tiden.

    Jag hitta dock en metod som funka för mig, så jag hoppas du hittar en metod som det säger *klick* för dig.

    Stolt över den väg du travat hittills iallafall. ^_^

    SvaraRadera
  3. Jag tror fortfarande inte på genvägar när det gäller viktnedgång. Jag tror inte att det FINNS några genvägar. Om man bara har 2-3 kg övervikt kanske det funkar, just för att ju närmre sin normalvikt man kommer desto svårare är det att gå ner i vikt och då kanske lite fusk fungerar. Men i det långa loppet, om man ska gå från tjock till smal, så tror jag benhårt på att det är hårt arbete, jävlaranamma och framför allt träning som gäller.
    För även om du "fuskar" ner dig några kilon, så måste du ju fortfarande äta rätt och träna för att hålla dig kvar där - om du inte ska proppa dig full med konstiga piller och bantningsdrycker i all evighet.

    Du vet ju redan hälften av det här, men nu vet du lite kortfattat hur jag ser på saken. Pus. :*

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Jag försöker svara på allihop, och kikar självklart in på er blogg och skriver ner något hos dig med!