Vem är Sockissen?

Är: 182cm lång, med storlek 42 i skor.
Har vägt 122kg som mest.

I Mars 2008 bestämmer jag mig för att gå ner i vikt.

I Juni 2010, har jag gått ner nästan 50kg.


I Juni 2013 har jag gått upp 20kg igen.

I Juni 2014 ska jag vara i form igen.

2009-10-20

Svettiga fläskpattar

Hej. Såhär ser jag ut i mina oerhört vackra träningskläder. Disk på diskbänken, och gnällig katt vid dörren.


Det är egentligen helt otroligt vilken bra terapi det är att ha en timmes Body Balance. Idag var det lite extra jobbigt eftersom att ventilationen på gymmet hade lagt av, så det var jävligt varmt för att att uttrycka det försiktigt.
Men det kändes nästan som att det tog lite mer då. Skönt också att alla röresler och koreografin går enkelt nu för mig, att jag lärt mig och att inget kommer som en överraskning längre.

Men är jag det enda på denna jord som svettas som en gris?
Skitäcklig känner jag mig som lämnar spår efter mig på golvet. Svetten lägger sig som ett lack på armar och fötter och händer, och det rinner i pannan och mellan fläskpattarna.
Och så är det varje gång jag tränar! Oavsett VAD jag tränar.

Nä, nu börjar jag frysa här hemma, så det är dags att ta av sig träningskläderna och hoppa in i duschen. Men innan dess ska jag bjuda på en bild på två av alla övningar vi kör på Body Balance. Idag var första gången jag klarade de fullt ut! YEY!
Den här är sjukt jobbig att hålla så länge som man ska. C:a 3minuter.
Speciellt om man har både handsvett och fotsvett samtidigt får passa sig så man inte sparkar till den bakom i nyllet. Blir lite tråkig stämning då.
Idag gick den här jättebra! Och det där är benet vars knä blivit opererat tre gånger tidigare, och jag har inte kunnat räta ut det ordentligt sedan jag var 14år. Tack Body Balance!!

4 kommentarer:

  1. Jag svettas också som en gris! Men du vet att du dessutom kommer svettas mer ju mer vältränad du blir. Vilken tröst, va? :D

    SvaraRadera
  2. oh tack! det känns bra att höra! att ju snyggare jag blir desto äckligare blir jag?!... oh vad roligt.

    SvaraRadera
  3. Shit vilken balans du måste ha! :O Och va vig sen...

    Svettas också som en gris. Jämt jämt jämt. Spelar ingen roll om jag faktiskt tycker det är varmt, eller kallt. Jag svettas fast jag fryser. "/

    Och GOSH vad du har blivit smalig. heja heja! :)

    SvaraRadera
  4. Du borde prova yoga om du gillar body balance :)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar! Jag försöker svara på allihop, och kikar självklart in på er blogg och skriver ner något hos dig med!